Combinaties met een glitterjurk

Samenvatting Artikel

De nieuwste trend glitters feature image 02

Ben jij van plan om een glitterjurk te dragen tijdens de feestelijke dagen? Dan trekken de glitters hoogstwaarschijnlijk de meeste aandacht. Logisch, dat komt door de fantastische glinsteringen. Maar hoe combineer je een glitterjurk? In dit artikel lees je diverse combinaties om jouw glitterjurk perfect af te stylen.

Keuze schoenen

Ga voor comfortabele schoenen. Het allerbelangrijkste tijdens het combineren van je glitterjurk is dat je zorgt voor schoenen die lekker zitten. Oftewel, waar je de hele avond op kunt lopen. Heb jij er geen problemen mee om op hoge hakken te lopen? Ga dan voor een paar mooie pumps, bijvoorbeeld sandalen met een hoge hak. Ben jij geen ster op hoge hakken of überhaupt iets met een hak? Kies dan voor stoere laarzen of comfortabele sneakers. Hiermee geef jij een stoere en casual touch aan jouw outfit.

De perfecte accessoires

Ga voor subtiele accessoires. Zorg ervoor dat jouw glitterjurk alle aandacht krijgt. Kies voor minimalistische sieraden, bijvoorbeeld een kleine ketting of oorbellen. Natuurlijk mag je een tas niet vergeten bij jouw outfit. Een goede mogelijkheid is om een glitterjurk te combineren met een clutch. Wil je toch meer glitter & glamour? Ga dan voor statement oorbellen en een opvallende gekleurde tas. Statement oorbellen zijn grote en opvallende oorbellen. Bijvoorbeeld met glinsterende kralen, grote hoops of een kleur erin verwerkt.

Glitterjurk feature image 01

Keuze haarstijlen

Combineer jouw glitterjurk met een feestelijke haarstijl voor de perfecte party look. Ga eens met de krultang door je haar voor de mooiste krullen. Wil je geen hitte gebruiken? Er zijn diverse mogelijkheden om heatless curls te maken. Een andere optie is om je haar half op te steken. Hierbij maak je bijvoorbeeld een staartje of een knotje en laat je de rest van je haar los hangen. Wil je voor iets makkelijks gaan? Maak dan een mooie vlecht in jouw haar.

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om een glitterjurk te combineren. Het is belangrijk dat je kiest voor comfortabele schoenen waar je de hele avond op kunt lopen. Ga niet voor al te opvallende accessoires en kies een bijpassende haarstijl.